Proibs IBS-valmiste 30 kpl

21,78 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 9513289

Markkinoija

Aboutmeds Oy

PROIBS® on UUTUUS ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon. Se auttaa yleisimpiin sairauden oireisiin: vatsakipu, turvotus/turvotuksen tunne, ripuli ja/tai ummetus. PROIBS® palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja edistää suoliston hyvää bakteeritasapainoa. Vaikuttava aine AVH 200®. Jauhe on raikas, miedosti sitruunainen. PROIBS® sopii aikuisille ja yli 13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Se on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.



Annostelu:

Kaada pussin sisältö lasiin ja lisää vesi. Jauhe liukenee hyvin veteen. Käytä PROIBS®:ia alkuun 2 kertaa päivässä, myöhemmin kerran päivässä voi olla riittävä. Tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.


Käyttötarkoitus:

Ärtyvän suolen oireyhtymään (IBS) liittyvän vatsakivun, turvotuksen/turvotuksen tunteen, ripulin ja/tai ummetuksen hoitoon.


Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai imetät ja kärsit ruoansulatusongelmista, keskustele lääkärin kanssa ennen PROIBS®:n käytön aloittamista.


Huomioitavaa:

Älä käytä PROIBS®:ia, mikäli olet allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle. Valmiste on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Mikäli käytät sitä pidemmän ajanjakson ja oireesi pahenevat, käänny lääkärin tai apteekin puoleen. Diabeetikkojen tulisi konsultoida lääkäriä ennen valmisteen käytön aloittamista. Valmistetta suositellaan yli 13-vuotiaille lapsille. Valmisteella ei tunneta haittavaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia muiden valmisteiden kanssa.


Ainesosaluettelo:

AVH 200® (Aloe barbadensis johdannainen), fruktoosi, inuliini, sitruunahappo, natriumbikarbonaatti, askorbiinihappo, pii, trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat, sitruuna-aromi, B2-vitamiini (riboflaviini 5-fosfaatti)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.