BEVITA EYE KOSTEUTTAVA PIILOLINSSIEN HOITONESTE 360 ml

13,65 €
37,92 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 360ml
Tuotenumero (Muu) 9288078

Markkinoija

Orion Oyj

Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Saatavilla 100ml ja 360ml pakkauksissa. Sisältää säilytyskotelon.



Annostelu:

Piilolinssit on puhdistettava, huuhdeltava ja desinfioitava päivittäin. Tämä estää mikrobien ja epäpuhtauksien tarttumisen linsseihin.
1. Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti.
2. Poista ensin linssi oikeasta silmästä ja aseta se kämmenelle. Kaada linssille hoitonestettä ja hiero linssiä varovasti sormella molemmilta puolilta 10–15 sekunnin ajan.
3. Huuhtele linssi huolellisesti runsaalla, tuoreella hoitonesteellä. Aseta linssi säilytyskoteloon.
Toista samat toimenpiteet vasemmalle linssille.
4. Täytä kotelo merkkiviivaan asti tuoreella hoitonesteellä. Säilytä ja desinfioi linssit tuoreessa nesteessä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Huuhtele piilolinssit tuoreella hoitonesteellä aina ennen käyttöönottoa. Ottaessasi linssit käyttöön tyhjennä kotelo, huuhtele se tuoreella hoitonesteellä ja anna kuivua. Älä koskaan käytä nesteannosta kahdesti.


Käyttötarkoitus:

Kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.


Ainesosaluettelo:

Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronihappo, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.