LACTRASE 30 kpl

13,75 €
352,56 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 2073757

Markkinoija

Oy Verman Ab

Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia. Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä. Suositeltava annos on 1-2 kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä. Lactrase toimii jo ennen kuin ikäviä vatsatuntemuksia on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä. Lactrase sopii kaikille yli 3-vuotiaille ja myös raskaana oleville.



Annostelu:

1-2 kapselia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista.


Käyttötarkoitus:

Laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville. Tarvittaessa kysy neuvoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Maissimaltodekstriini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), värit (rautaoksidi). Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton. Saattaa sisältää pieniä jäämiä vehnästä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.