LACTRASE GO 50 purutabl

20,50 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50tabletti
Tuotenumero (Muu) 2486967

Markkinoija

Oy Verman Ab

Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia. Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä. Suositeltava annos on 1-2 kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä. Lactrase toimii jo ennen kuin ikäviä vatsatuntemuksia on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä. Lactrase GO -purutabletit on helppo nauttia ilman vettä. Lactrase sopii kaikille yli 3-vuotiaille ja myös raskaana oleville.



Annostelu:

1 - 2 tablettia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista, voidaan pureskella, imeskellä tai niellä.


Käyttötarkoitus:

Laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään hyvin suljettuna huoneenlämmössä. Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Tarvittaessa kysy neuvoa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), Aspergillus oryzae -mikrobin tuottama laktaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), aromi. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton. Saattaa sisältää pieniä jäämiä vehnästä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.