MULTIVITA JUNIORI DINO MIX MONIVITAMIINI 200 PURUTABL

20,81 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200tabletti
Tuotenumero (Muu) 9511705

Markkinoija

Orion Oyj

Uusi Multivita Juniori Dino MIX on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino MIX vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä*. Samassa pakkauksessa on kolmen suosikkimaun makumix; mansikan, toffeen ja päärynän makuisia- ja värisiä dinotabletteja. Niistä perheen pienimmät voivat joka päivä valita mieleisensä maun! Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. *D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.



Annostelu:

Annostus: 1 purutabl. päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa jo pureskella hyvin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.


Käyttötarkoitus:

Päivittäisten vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin varmistaminen


Huomioitavaa:

Säilytetään huoneenlämmössä, poissa lasten ulottuvilta, kansi tiiviisti suljettuna. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää. Sisältää makeutusaineita. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 


Ainesosaluettelo:

makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), vitamiinit (natrium-L-askorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, L-askorbiinihappo, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kivennäisaineet (sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, natriumselenaatti), luontaiset aromit (mansikka, toffee), aromi (päärynä), safloriuute, väri (punajuuriväri), spirulinauute (sis. trehaloosi**). **trehaloosi on glukoosin lähde

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

 



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.