RESOURCE COMPLETE 400 G

17,17 €
42,93 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 400g
Tuotenumero (Muu) 8000016

Markkinoija

Suomen Nestlé Oy

Resource® Complete on ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysjauhe, jolla on korkea proteiinipitoisuus ja alhainen rasvapitoisuus, voi auttaa vajaaravittuja tai sen riskissä olevia saamaan tarpeeksi ravintoa ja proteiinia.



Annostelu:

1–3 annosta päivässä tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeistuksen mukaan käytettäessä ainoana ravinnonlähteenä.
Juoman rikastaminen: Liuota nesteeseen yksi annos eli n. 50 g tai 4 ruokalusikallista täydennysjauhetta.
Lämpimän tai kylmän ruoan rikastaminen: Sekoita 1 annos täydennysjauhetta esimerkiksi keittoon, soseeseen, kastikkeeseen tai jogurttiin.
Resource® Complete ei sovi käytettäväksi erittäin happamissa ruoissa tai juomissa (esim. hedelmämehu), sillä proteiini voi sakkautua hapon vaikutuksesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ravintoaineiden imeytymiseen.


Käyttötarkoitus:

Täydennysjauhetta käytetään parantamaan ruoan ja juoman ravintosisältöä, ja se sisältää paljon proteiinia ja vain vähän rasvaa. Jauhe liukenee helposti, on neutraalin makuista, eikä vaikuta ruoan makuun tai koostumukseen. Valmiste on gluteeniton. Tarvittaessa tuote soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi. Tuote on tarkoitettu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Huomioitavaa:

Resource® Complete on kliininen ravintovalmiste, jota käytetään terveydenhuollon ammattilaisen suosituksesta. Tarkoitettu ravitsemushoitoon henkilöille, joilla esiintyy vajaaravitsemusta tai sen riskiä.
Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön.


Ainesosaluettelo:

Maltodekstriini, maitoproteiinit, rasvaton maitojauhe ja täysmaitojauhe, sakkaroosi, kasviöljyt (rapsi, auringonkukka (sisältää maitoa)), kivennäisaineet (kaliumsitraatti, kaliumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, rautafosfaatti, sinkkisulfaatti, kalsiumfosfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti, kromikloridi, natriumfluoridi), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E472b, soijalesitiini), vitamiinit (C, E, pantoteenihappo, niasiini, tiamiini, B6, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D, B12), hapettumisenestoaineet (E304, E306, sisältää soijalesitiiniä), paakkuuntumisenestoaine (E341). Saattaa sisältää soijaproteiinia.
Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.