Annosjakelu

Apteekin tarjoamassa annosjakelussa apteekki toimittaa potilaan säännöllisesti käyttämät tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet kerta-annospusseihin jaeltuina yleensä kahden viikon erissä. Lääkkeet jaellaan kerta-annoksiin koneellisesti.

Annosjakelu sopii kaikenikäisille henkilöille, jotka toivovat helppoa ja sujuvaa arkea lääkkeiden oton osalta. Parhaan hyödyn annosjakelusta saavat useimmiten henkilöt, joilla on säännöllisessä käytössä paljon lääkkeitä tai lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokaudessa. Apteekin tarjoama annosjakelu on myös hyödyllinen ja usein kustannuksia säästävä niiden henkilöille kohdalla, jotka eivät muusta syystä tarvitse apua arjessa, esim. kotihoitoa tai hoitosuunnitelmassa on vain lääkejakelu.

Apteekin annosjakelussa saat kaikki säännöllisesti käyttämäsi lääkkeet ja vitamiinit erillisten lääkepakkausten sijaan valmiiksi annosteltuna kätevissä annospusseissa. Pussiin kirjattu kellonaika muistuttaa lääkkeenottoajasta. Yksi annospussi sisältää potilaan tietyn ottoajankohdan lääkkeet. Ensimmäisellä toimituskerrallaa asiakas saa mukaansa annospussien säilytyskotelo, jossa säilytetään kahden viikon annospussirullaa. Kahden viikon välein apteekista annospussirullien mukana asiakkaalle toimitetaan yhteenveto asiakkaalle jaelluista lääkkeistä eli ajantasainen lääkityslista. Annosjakeluun soveltuvat useimmat tabletti- ja kapselimuotoiset lääkkeet tai muut valmisteet.

Ennen annosjakelun aloittamista apteekin farmaseutti tai proviisori tarkistaa lääkityksestä mahdolliset yhteisvaikutukset, päällekkäisyydet sekä lääkkeiden annostukset ja oikeat ottoajankohdat. Hoitava lääkäri arvioi lääkityksen tarpeellisuuden ja lääkityskokonaisuuden tarkoituksenmukaisuuden.

Palvelusta peritään viikkomaksu.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palvelusta!

Loimaan 2. Uusi Apteekki, Aleksis Kiven katu 11, 32200 Loimaa

puh. 044-5025 300

sähköposti: loimaan.uusi(at)apteekit.net