Lääkityksen tarkistuspalvelu

Apteekin tarjoamassa lääkityksen tarkistuspalvelussa kartoitetaan asiakkaan kokonaislääkitys, mukaan lukien käytössä olevat itsehoitolääkkeet ja luontaistuotteet, ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille.

Lääkityksen tarkistuspalvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville, sillä se edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta.

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä tapaaminen, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Tapaamisessa asiakkaalla on mahdollisuus kysyä ja keskustella lääkkeistä ja niihin mahdollisesti liittyvistä ongelmista tai huolista rauhallisessa ympäristössä. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon, jonka avulla saatu neuvonta on helppo muistaa. Lääkityksen tarkistuspalvelusta saadun yhteenvedon voi tarvittaessa myös näyttää lääkärille.

Lääkityksen tarkistuspalvelun hinta on 49 eur.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palvelusta!

Loimaan 2. Uusi Apteekki, Aleksis Kiven katu 11, 32200 Loimaa

puh. 044-5025 300

sähköposti: loimaan.uusi(at)apteekit.net