BioGaia Gastrus PURE 60 kaps

30,40 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 9536774
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

BioGaia Finland Oy

BioGaia® Gastrus® PURE kapseli on vahva, kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste. Se sisältää patentoitua, suolistollemme luontaista Lactobacillus reuteri Gastrus® (L.reuteri DSM 17938 ja L.reuteri ATCC PTA 6475) -kaksoisbakteerikantaa, joka säilyy tutkitusti elävänä läpi ruuansulatuskanavan. Helposti nieltävä, pieni vegekapseli. Sopii FODMAP-ruokavalion tueksi. Kapselin voi myös avata ja sirotella sisällön esim. jogurtin päälle. Turvallinen käyttää joko kuurina tai jatkuvasti. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Ravintolisä.



Annostelu:

Annostelu:
1–2 kapselia päivässä joko päivittäin tai kuurina. Päiväannos sisältää vähintään 200–400 miljoonaa elävää L. reuteri Gastrus® -maitohappobakteeria. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Raskaus ja imetys:

Tuotetta voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Säilytys huoneenlämmössä, enintään +25 °C. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Avatun pakkauksen kestoaika 3 kuukautta.


Sisältää:

Päiväannos sisältää vähintään 200–400 miljoonaa elävää L. reuteri Gastrus® -maitohappobakteeria.



Ainesosaluettelo:

Täyteaine (maltodekstriini), kapselin päällys (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L.reuteri DSM 17938 ja L.reuteri ATCC PTA 6475 -maitohappobakteerit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumstearaatti)


PROBIOOTTI: LACTOBACILLUS REUTERI

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.