Apovit C+D-vitamiini-inkivääripore20tabl 20 tabl

Uutuus
7,88 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20tabletti
Tuotenumero (Muu) 342811

Markkinoija

Orifarm Healthcare Oy

Virkistävä inkiväärin makuinen poretabletti, jossa on optimaalinen yhdistelmä C- ja D-vitamiinia sekä inkivääriä tukemaan vastustuskykyä. Sisältää 1000 mg C-vitamiinia, 10 µg D3-vitamiinia sekä 180 mg aitoa inkivääriuutetta. Sopii päivittäiseen käyttöön tai kuureina kun vastustuskykysi tarvitsee tukea. Ravintolisä.Annostelu:

Aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille 1 poretabletti päivässä. Poretabletti liuotetaan lasilliseen vettä. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Ei suositella raskaana oleville. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elämäntapojen korvikkeena.


Käyttötarkoitus:

C- ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville.


Huomioitavaa:

Ei pienten lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Happo (sitruunahappo), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (natriumbikarbonaatti), täyteaine (sorbitoli), inkivääriuute, makeutusaine (sukraloosi), beetakaroteenijauhe, D-vitamiini (kolekalsiferoli).
Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytys huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.
1000 mg C-vitamiinia on 1250 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
10 µg D3-vitamiinia on 200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.