Linola Forte Käsivoide 50 ml

8,90 €
178,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2252922
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

Dr. Wolff Finland Oy

Linola Forte Käsivoide: Hoitovoide päivä- ja yökäyttöön erittäin kuiville ja karheille käsille Sisältää korkealaatuista rypsiöljystä eristettyä linolihappoa Korkea lipidipitoisuus ja glyseriini parantavat ihon kosteuspitoisuutta Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä tahraa Ei sisällä hajusteita, silikonia, mineraaliöljyjä eikä mikromuoveja



Annostelu:

Linola Forte Käsivoide on kehitetty erittäin kuivien käsien päivittäisen hoidon erityistarpeisiin. Voit siis käyttää Linola-käsivoidetta useita kertoja päivässä ja tarpeen mukaan – esimerkiksi käsienpesun jälkeen.


Käyttötarkoitus:

Linola Forte Käsivoiteen lipidi- eli rasvapitoisuus on erittäin suuri. Lisäksi voide sisältää korkealaatuista rypsiöljyä, jossa on runsaasti linolihappoa. Tämä vahvistaa ihon suojakerroksen toimintaa. Glyseriini lisää ihon kosteuspitoisuutta. Yhdessä lipidien kanssa glyseriini vähentää ihon kuivuutta ja kiristämisen tunnetta. Käsivoide ei sisällä hajusteita eikä lisäaineita, kuten silikonia tai mineraaliöljyä.


Ainesosaluettelo:

vesi, kookosglyseridit, glyseriini, isopropyylimyristaatti, canola-öljy, kapryyli-/kapriisi-/myristiset-/steariinitriglyseridit, glyseryylisitraatti/laktaatti/linoleaatti/oleaatti, setyylipalmitaatti, Myrica Cerifera -hedelmävaha, natriumpolyakrylaatti, fenoksietanoli, etyylilinoleaatti, butyleeniglykoli, pentyleeniglykoli, glyseryylistearaatti, tokoferoli, etyylioleaatti, etyyliheksyyliglyseriini, ksantaanikumi, Helianthus Annuus -siemenöljy, hydroksifenyyli-propamidobentsoehappo, etyylipalmitaatti, etyylistearaatti, etyylilinolenaatti, askorbyylipalmitaatti.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.