Gelsectan 15 kapselia

Uutuus
14,47 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15kapseli
Tuotenumero (Muu) 9531725
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

Krooniseen ja toistuvaan ripuliin ja vatsakipuun



Annostelu:

1 tai 2 kapselia oireiden vakavuuden mukaan kahdesti vuorokaudessa (aamulla ennen aamiaista ja illalla ennen illallista) 2–4 viikon ajan. Hoitoa voidaan tarvittaessa käyttää ylläpitohoitona lääkärin ohjeistuksen mukaisesti.


Käyttötarkoitus:

Gelsectan® on tarkoitettu suolen normaalin toiminnan palauttamiseen ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) johtuvista muutoksista kärsivillä potilailla. Muutokset voivat liittyä suolistoyliherkkyyteen tai tiettyjen lääkkeiden käyttöön. Gelsectan® lievittää ja ehkäisee kroonisen tai uusiutuvan ripulin, vatsan alueen jännittyneisyyden, kivun, turvotuksen ja ilmavaivojen kaltaisia oireita.


Raskaus ja imetys:

Vaikka sivuvaikutuksia ei tunneta, on suositeltavaa pidättäytyä käyttämästä valmistetta raskauden aikana tai imetyksen alkukuukausina, ellei terveydenhuollon ammattilainen toisin neuvo.


Huomioitavaa:

YHTEISVAIKUTUKSET: Huolimatta siitä, ettei tunnettuja yhteisvaikutuksia lääkevalmisteiden kanssa ole, on suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen rinnakkaishoidon aloittamista.
TUNNETUT HAITTAVAIKUTUKSET: Yksittäisten intoleranssitapausten lisäksi terapeuttisen vaikutuksen saavuttamiseksi tarvittavilla annoksilla ei ole raportoitu haittavaikutuksista.


Ainesosaluettelo:

Yksi kapseli sisältää: Ksylo-oligosakkaridit 210,6 mg, herneproteiini 175 mg, tamarindinsiemenen polysakkaridi (ksyloglukaani) 100 mg, viinirypäleensiemenuute 75 mg. Apuaineet: Magnesiumstearaatti (kasviperäinen) ja amorfinen saostunut
piidioksidi.


XOS (XYLO-OLIGOSAKKARIDI)
Herneproteiini
VIINIRYPÄLEENSIEMENUUTE
Tamarindinsiemenen polysakkaridi (ksyloglukaani)

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.